6.07.2007

Tallinnas on palju vaatamisväärsuseid...

Kaotasin teisipäeval oma rahakoti, kui Mirjami, Tiina ja Toomasega Malle(kes on puhkusel) Nissanit rehabiliteerisime.
Hansapanga klienditeenindust eeskätt kiidan, kuid veidi ka laidan:
Eile olin päeval söömata, palusin Urmol endale pudel vett osta. Tegin trenni: sõudsin ja mängisin kossu. Teadsin, et õhtul saan pangas uue kaardi(eelnevalt oli lubatud) ja vesistasin suud hõrgutiste suunas. Pangas aga ei olnud minu kaarti. Paluti homme(täna) uuesti tulla. Jõudsin eile veel Tiinale helistada, kes 18.oo linnateatrisse sammud seadnud. 17.56 tabasin ta teatri eest ja sain taevalikud 50 krooni. Tobe tunne, kui sul on raha, aga sa ei saa füüsiliselt seda kasutada. Ostsin leiba ja juustu. Õhtul tuli Tiina külla ja vaatasime märjukesega jalkat. ENG: 3 EST:0 - muide ma lõpuni ei vaadanudki, sest teiselt kanalilt tuli 'jalgpallurite naiste lisaaeg'.
Täna sain asenduskaardi, millega saab vaid sulli automaadist välja võtta. Kiidan kiiret, informatiivset ja lahendusi pakkuvat teenindust, aga laidan, et nende andmebaasis on mingi kala, mille tulemusena saan (päris)uue kaardi alles esmaspäeval.
Eilsest suurest sportimisest on (sõudmisele omaselt on töös KÕIK lihased) keha natuke kange. Vanalinna Rimist ostetud tavaariga loivasin Olde poole, lubasin Silverit tervitada.
Puhkasin Väikese jala vaateplatsil. Vaatasin katuseid, turiste ja postkaartide müüjat. Suvel muutub tallinn natuke teiseks. Talvisel ajal möllavad siin eestlased, suvel tulevad teised aga meie linna kaema. Dispuutisin endamisi üldmulje erinevusest, mis on tänastel turistidel ja aprilli lõpus eestit külastanud uudistajatel.
Tulin koju, mõttes longates(vasaku jalja teine varvas on paistes. Viskasin/kukutasin eile tassi varba peale-valus!!!). Toas lokib interneti juhe.

No comments: