1.17.2007

Stop, poisid, mis lõhnad teil nokast tulevad?


Ulrika from Sweden helistas mulle eile õhtul ja me sõitsime Viljandi kanti, kõrgendikule vaatega imelisele ja otsatule rabale. Sõitsime Rapla kaudu. Taevas helendas tähtedest. Sellist..nalja proovisime ka teha. Ausat nalja. Naerda saime selle üle, et naljad välja ei tulnud.
Võimalikud skandaalid summutasime üllatuslikult.
Must jää oli maas, leidsime end paaril korral vastassuunavööndist. Politseid õnneks ainult nägime, ei kõnetanud.
Kohapeal ootas meid R, kes oli sauna juba soojaks kütnud ja tervitas meid kohe mitme naljaga(järjest). Ulrikaga kergendatult ohk-muigasime-nüüd saab veel naljategemisega ka järjepeale, mida oskad, hing, veel tahta..
Saun oli kuum. Rääkisime laevadest, merest, kaptenitest. Kujutasin ette, et õõtsutab, kuigi meri oli vaikne.
Seekord olid täiesti uued hõrgutised-hanemaks ja lamba sisefilee. Sibula, pipra ja soolaga!
Istusime nahast diivanil, kuulasime Modern Fox'i. Tipphetked olid arvatavasti Elvise kontserdi ajal, mida ma esimest korda nägin.
Mina lubasin tallinnas tagasi olla 9.30. Igaks juhtumiks õppis Ulrika paar Elvise poosi ära, et vajadusel politseile näidata, kui peaks küsitama "stop poisid, mis lõhnad teil nokast tulevad". Ette ütlen, et poose ei läinud vaja.
Hullumeelselt, end proovile pannes jäin mina umbes nelja paiku magama. Mulle tundub, et Ulrika ei maganudki!? Kell seitse hakkasid äratuskellad lööma. Linnud Johansonid olid pestud, riides ja valmis sõitma. Mäos vahetasin paati. Edasi sõitsin R.iga. Kuulasime vene räppi ja sisimas ülbasime. Mõtlesin: tere taas, tallinn. Tsau-pakaa isiklik festival ja muretu saun hanemaksa kastmes, taamal niiske raba.
t.

No comments: