4.22.2007

Kak gela?

Neljapäevane tantsuüritus oli uhke Freakshow, mille "meie omad" kinni panid nagu kord ja kohus. Freakshow inspireeris nii mitmeid üllatusnimesid ajakirjanduslike tekste üllitama. Kena!

Lokkidega butafoori ja Carlo Rossiga kohtusin Ateenas reedel. Chalice avas oma klubi "kellele ei meeldiks Johni Depp".
Ootamatult, kuid teretulnult ja korduvalt Kaitseväelane.
Päikese saatis looja vestlus, humanitaar-reaal.
Sõpruse puiestee, mitu korda sain.
Nägin oma silmaga, et Josse on mees, mitte naine + akrobaatika.

Ja nüüd! Laupäev, kohtun u 11.30 Kehlmanni ja Albaga Ristiisas. Noormeeste pilk on hägusem, kui minul. Tegelt on nad VÄGA häguste nägudega. Evert kuivatab oma Hugo Bosse toolileenil. Henry mainib korduvalt, et olukord on "liiga hull". Alecoqil oli eile sünnipäev, anname au. Ja läheme Raekotta. Trepil tervitab meid Fränk.
Usun küll, et meie lehetoimetus ja SASS olime kõige suurema meeskonnaga esindatud, uhkelt lõbus!
Miilangule ja endisele peatoimetajale Marileenule palju õnne!
Peale gaalat teatab Henry, et jäi pidulikul aktusel umbes viis korda magama. Ja seda ka, et ta ei mäleta, kuidas tartusse sai. Ühiselt Evertiga meenutavad eelmist õhtut ja hommikul 05.50 Balti jaama, rongipeale jooksmist, Hugo Bossid tuules lehvimas. See kõik oli tohutult naljakas!

Eksole, nüüd on reede-laupäev möödas ja jäävad tagajärjed. Üks Tallinna tüdruk võttis vastu otsuse Valka kolida, see on ka päris normaalne minu arust!! Üks teine Tallinna tüdruk ei ole veel otsustama hakanud, aga tal on hea meel, et Tartu-Viljandi tüdruk seda teeb :)

See suur et, potsataja ja blond asi ja väike brünett-kui Marileen on otsustanud, et meeldi te mulle ammugi!

Nägemist!

3 comments:

B.M said...

õige

Keiu said...

mõtlesin just, et kui ma üsna hästi ei teaks, millest siin juttu on, kas ma ainult lugemise põhjal saaks pildi kokku.. pole võimalust katsetada, aga - ega vist /muheleb/

Kassid, auh! said...

ma üritan ennast nii väljendada, et asjaosalistel oleks tuttavaid momente.

ja sa oled asjaosaline, mis sest, et tallinnas olid:)

(jutt kaitseväest, mis nüüd küll...ah kui näeme siis räägin. jutt meediavõistlusest ja MLV väikestest sümpaatiatest(väikestest libudest))

Hoia rõõmus!