4.16.2007

Selge. Sain.

Peale kirjutamist, kui Viire Tartus rakastas ja Mirjam Tšehhis rokkkontserdil käis, ei jäänud mul muud üle, kui Eesti Kaitseväelasega Tallinna sadamas läbi traataedade pugeda ja loomaaias käia. Ilm oli soe ja loomad...olid loomad, heh. Loomad olid väga lahedad. Kuivõrd külastus jäi lühikeseks, tahan ma varsti tagasi minna, siis kui beebiloomaaed ka juba avatud on. Ja ussimaja.
Paar nädalat tagasi käisime Lutsu-maja Ivikaga Tartu Anatoomikumis vahakujude näitusel. Laiusse üksiti põrnitsedes tekkis kohene vajadus käsi pesta. Seal oli ka...omamoodi tore.


Käisin uues Kalevi ujulas. Tõsise sporditüdruku tunne tuli, kui ujutud otsi ei mäletanud enam kokku lugeda. Ja tõeliselt mõnus oli peale viimse väsimuseni tõmbeid tehes kuuma pärlivanni minna. Ja sauna. Moodsas ujulas on nii palju erinevaid mullivanne, erinevaid saunu ja lõõgastumise nurgakesi, et uhkelt pool on mul vaja järgmine kord läbi käia. Vesi on mõnus!
Uued uudised loodan tuua uuel nädalal. Arvatavasti peame tõdema, et lehetoimetus põles meediavõistlusel läbi ja raadiotoimetus SASS sõidab võidureisile Pariisi.
T.







No comments: